Îți mulțumim pentru încredere!

Alexandra.caras/ January 3, 2021/ Articole, Articolul saptamanii

Anul care tocmai s-a încheiat a fost diferit, plin de provocări, dar ne-a lasat câteva lecții valoroase, cum sunt gândirea flexibilă, agilitatea și variabilitatea strategiilor, care ne-au ajutat să navigăm mai ușor prin necunoscut.

La capătul unui 2020 tumultuos, ne rămâne bucuria de a fi parte dintr-o echipă care s-a mobilizat peste așteptări pentru ca proiectele să nu fie afectate și o comunitate care s-a adaptat odată cu noi la noua normalitate.

Împreună am reușit să trecem cu bine peste ce a fost mai greu. La fel ca tine, am fost nevoiți de împrejurări să ne reinventăm și să gestionăm neprevăzutul cum am știut mai bine. Dar nu am schimba nimic din ce ne-a stat în putere, pentru că am dat totul să menținem echipa unită, să ne ajutăm partenerii și să dezvoltăm versiuni mai bune ale produselor noastre.


PORTOFOLIU DE PRODUSE SINCRONIZAT CU NEVOILE COLABORATORILOR

Pentru Wolters Kluwer România, a fost și anul noilor produse, gândite pentru a fi cât mai aproape de clienții noștri, ca soluții la problemele pe care le întâmpină:

» o bază de date cu peste 2.000 întrebări și răspunsuri relevante, din domenii de larg interes

» o nouă platformă de e-learning care să găzduiască webinarii la cele mai înalte standarde din branșă

» conferințe online: pregătirea unei noi ediții Dreptul Afacerilor sub egida Revistei Române de Drept al Afacerilor, organizarea conferinței internaționale Legal Innovation Day 2020, susținerea Legal Accelerators și a încă unei ediții Global Legal Hackathon

» Raportul CIP Online, gândit în completarea informațiilor disponibile în platforma legislativă Sintact Online

» noi seturi de comentarii care se alătură celor mai importante legi și coduri adnotate de profesioniști cunoscuți (cum este Codul Fiscal Comentat, 2020 – coordonat de prof. univ. dr. Radu Bufan)

» noi filtre predefinite care te ajută să găsești mult mai ușor informațiile de care ești interesat (filtrarea avansată din modulul Jurisprudență – Sintact Online, care îți afișează doar spețele relevante din cea mai complexă bază de date juridice din România)

» acces exclusiv la conținut premium al universuljuridic.ro (editoriale, opinii, articole și jurisprudență), indexat în platforma Sintact Online și ușor de găsit și cu ajutorul celui mai bun motor de căutare dintr-o platformă legislativă din România

» o bibliotecă numărând titluri de drept internațional dintre cele mai diverse

» și numeroase alte dezvoltări în aplicațiile noastre, mare parte venite în urma experienței clienților cu programele WKR


NOI PROVOCĂRI, NOI PRODUSE

Bază extinsă de date Q&A

Peste 2.000 întrebări și răspunsuri relevante, din domenii de larg interes, la care răspund specialiști acreditați, cu vastă experiență în domeniu

Webinarii live

Organizate cu respectarea standardelor europene actuale în domeniul e-learning, webinariile WKR au ca suport cele mai avansate tehnici de comunicare.

Teme de anul acesta au fost dintre cele mai actuale: Managementul situațiilor de urgență, GDPR în telemedicină și telemuncă, Back to work, Modelul Kurzarbeit, Modificări în legislația muncii în noul context, Insolvența în vremuri de criză, Efectele pandemiei asupra fiscalității, Reglementările concurențiale în contextul unei crize economice și multe altele.

Raportul CIP Online

În completarea informațiilor disponibile în platforma Sintact, Raportul CIP Online te ajută să îți cunoști mai bine partenerii de afaceri (clienți, furnizori, concureți ș.a.)

Biblioteca KLI

Peste 40 de titluri cu informații esențiale și soluții de drept internațional pentru experții din domeniul juridic și de afaceri.

Conținut juridic premium

Am suplimentat deja cea mai vastă bază de informații juridice Sintact cu Revistele Universul Juridic Online: noi titluri de reviste din colecția Universul Juridic, precum și cu Flux Universul Juridic Premium: peste 10.000 de pagini de articole juridice și peste 500 de autori consacrați.


TANDEM CU TRANSFORMAREA DIGITALĂ

Contextul extraordinar pe care îl traversăm ne-a condus pe toți către soluții noi și a creat oportunitatea digitalizării accelerate a sistemului judiciar.

La Wolters Kluwer România, ne-am luat angajamentul de a-i ajuta pe profesioniști să-și îmbunătățească activitatea, într-o lume în continuă schimbare. Cu atât mai mult în această perioadă solicitantă, i-am sprijinit cu soluții software performante.

Întrevedem un viitor digital pentru justiție, care să conducă la eficientizare, siguranță și transparentizare, altfel spus către un mai bun acces la justiție. Ne bucură că putem aduce mica noastră contribuție la acest proces transformator.


ÎȚI MULȚUMIM PENTRU ÎNCREDERE!

A fost un an complicat, pe care l-am traversat mai ușor împreună. Ce mod mai potrivit de a încheia retrospectiva anului 2020 am putea găsi, altul decât cu mulțumiri și recunoștință către toți partenerii, colaboratorii și clienții care ne-au rămas alături.

Îți mulțumim pentru încrederea acordată și abia așteptăm să explorăm împreună multitudinea de noi posibilități care ne așteaptă în 2021!

Share this Post