Află acum direct de la autori 
cele mai noi și mai complexe concepte juridice!

Citește online colecția revistelor Wolters Kluwer

Revistele online Wolters Kluwer au un conținut axat pe analiza noutăților legislative și a modalităților practice de implementare a acestora. Sunt concepute pentru a constitui o sursă importantă de informații juridice, oferind în același timp și plăcerea lecturii online

Află acum direct de la autori 
cele mai noi și mai complexe concepte juridice!

Citeste OnLine colectia revistelor Wolters Kluwer

Colectia online ale Revistelor promovate de catre Wolters Kluwer au un conținut axat pe analiza noutăților legislative și a modalităților practice de implementare a acestora. Sunt concepute pentru a constitui o sursă importantă de informații juridice, oferind în același timp și plăcerea lecturii online

Colecția online a revistelor  Wolters Kluwer România

Revista Forumul Judecătorilor

Utilizatorii Sintact.ro cu abonament activ la Modulul online Revistele Wolters Kluwer România beneficiază, fără alte costuri, de acces la arhiva revistei Forumul Judecătorilor, din anul 2009 până în prezent, precum și la edițiile viitoare.

Revista Dreptul

 

Acum, în Sintact.ro, poți accesa în format electronic prestigioasa revistă Dreptul, editată de Uniunea Juriștilor din România.

 

Toți utilizatorii Sintact.ro care au abonament activ la Modulul online Revistele Wolters Kluwer România vor benefecia, fără costuri suplimentare, de acces la toată arhiva revistei Dreptul, din anul 2009 până în prezent, precum și la aparițiile viitoare.

 

Revista Dreptul, publicație de doctrină și practică judiciară, este editată de Uniunea Juriștilor din România și are o apariție lunară. Director fondator al publicațiilor „Dreptul” este prof. univ. dr. Ovidiu Predescu, directorul publicațiilor „Dreptul” – prof. univ. dr. Bogdan Ciucă, iar redactor-șef ​– prof. univ. dr. Cristian Ionescu.

Revista Română de Arbitraj

Dinamismul vieţii economice determină dinamismul soluţionării litigiilor comerciale interne şi internaţionale. În contextul provocărilor economice actuale, comercianţii devin din ce în ce mai conştienţi de avantajele ADR şi mulţi avocaţi includ arbitrajul comercial în aria lor de expertiză profesională.


Editată de Curtea de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României, coordonată de Cristina Alexe, arbitru, avocat şi lector universitar, sub îndrumarea unui consiliu ştiinţific de înaltă calificare şi având corespondenţi din peste 20 de ţări, Revista Română de Arbitraj tratează problemele de actualitate ale arbitrajului român şi străin.

Colecția online a revistelor  Editurii Universul Juridic

Revista de Drept Public


Revista de Drept Constituțional


Revista Română de Drept Penal al Afacerilor


Revista de Dreptul Familiei


Revista Română pentru GDPR


Revista Română de Drept Comercial

Caiete de Drept Penal

Soluții concrete

Informațiile publicate abordează cu precădere noutățile legislative și problemele de drept controversate, oferind soluții concrete pentru aplicarea practică.


Practică judiciară națională și europeană

Monitorizarea practicii judiciare naționale și europene este o prioritate, fiind realizată prin rubrici specifice: studii pe marginea practicii judiciare, comentarii de jurisprudență, prezentarea practicii neunitare și a spețelor relevante.

 

Gamă variată de reviste
Conținut axat pe analiza noutăților legislative și a modalităților practice de implementare a acestora.