Istoric

În 2005, Wolters Kluwer Internațional pătrunde pe piaţa românească prin preluarea unor afaceri locale de succes: Eon Programming – producătorului programului software legislativ Sintact – și Editura Rosetti –  specializată pe domeniul juridic.


De atunci, Wolters Kluwer România continuă să dezvolte atât
 programul legislativ Sintact, care a devenit o platformă complexă de informare juridică disponibilă online și offline, cât și platforma iDrept, dar și ramura de publicații tipărite, ce include patru reviste juridice cu tradiție și mai multe colecții de cărți din domeniile juridic și economic.

Momente-cheie

2019

Se lansează Istoric Financiar, care completează Istoricul Judiciar. Căutarea situației judiciare a oricărei părți dintr-un proces existent pe portalul instanțelor naționale este, astfel, foarte facilă cu ajutorul noului instrument online. De asemenea, verificarea și monitorizarea oricărei societăți comerciale: informații complete, în timp real.

2019

Se lansează Biblioteca Juridică în Sintact.ro, cea mai vastă bibliotecă juridică din România disponibilă
în format electronic: peste 200 de titluri semnate de autori prestigioși

2019

Se lansează Monitorizare Dosare de instanță, cu posibilitate nelimitată de căutare. Userul caută în timp real un dosar de instanță și primește notificări pe e-mail (la adresa indicată) de 2 ori pe zi.

2018

Se lansează Sintact Analytics, prima aplicație pe bază de Inteligență Artificială din România care, îmbinând volume mari de date, inteligența artificială și programele în limbaj nativ, arată durata medie a unui proces, precum și șansele de câștig.

2018

Se lansează MOf IV, Sintact.ro se actualizează zilnic cu informaţiile publicate în Monitorul Oficial Partea a IV-a. Modulul pune la dispoziție acte ale societăților.

2016

Se lansează Sintact.ro, cea mai complexă platformă profesională dedicată documentării juridice din România.

2016

Se lansează modulul Istoric Judiciar în iDrept.ro, prin care poate fi căutat dacă o societate comercială este implicată în procese pe teritoriul României. Căutarea situației judiciare a oricărei părți dintr-un proces existent pe portalul instanțelor naționale este, astfel, foarte facilă cu ajutorul noului instrument online.

2015

Se lansează modulul de Practică Judiciară Extinsă în iDrept.ro, care conține peste 6 milioane de hotărâri judecătorești de la toate instanțele naționale (o premieră în România). Iar dintre functionalitățile principale, menționăm: informație grupată la nivel de articol, motor de căutare inteligent, căutare avansată bazată pe cele mai relevante criterii, căutare rapidă pe text, istoric, legături, conexiuni, favorite și alerte.

2014

Se lansează Sintact 4.0, Sintact Lex Force 4.0 şi 5.0, precum şi Atelierele practice Wolters Kluwer România.

2013

Se lansează modulul Sintact Flux – diagrame grafice interactive pentru procedurile legislative.

2013

Se lansează Sintact Lex Force – software pentru managementul eficient al activităţilor juridice.

2013

Se lansează revista online Monitorul Jurisprudenţei – publicaţie dedicată monitorizării jurisprudenţei naţionale recente şi relevante.

2012

Se lansează modulul Sintact Comentarii şi newsletterul de weekend cu stiri din lumea juridica – NewsleXtter.

2011

Se lansează Noul Sintact și iDrept.ro (având ca punct de plecare produsele Sintact 3.0 și Sintact online)

2010

Se lansează Sintact online şi crește numărul de apariții al revistelor Wolters Kluwer.

2009

Se lansează Sintact 2.1 și colecția de carte economică.

2008

Se lansează Sintact 2.0; crește numărul de cărți juridice adăugându-se noi colecții.

2003

Se lansează Sintact 1.0, având la bază tehnologia Act sintetic.

Wolters Kluwer România continuă tradiția de utilizare şi dezvoltare a tehnologiilor de ultimă generație, bazate pe inovație și cercetare.

Tehnologia unică Act sintetic rămâne cea mai avansată tehnologie de prezentare a actelor normative consolidate, pe piața românească de software juridic.