Simplifică radical activitatea zilnică cu

LexForce

LexForce

Pentru că integrează o serie de funcționalități cheie indispensabile în buna organizare a afacerii tale, LexForce te ajută să pui în practică aceste lucruri, facilitând în același timp și interacțiunea cu clienții.

NOU! În LEXFORCE ai acum acces la dosarele electronice care te interesează, de la instanțele următoarelor Curți de Apel:  Cluj | Constanța | Craiova | Oradea | Pitești | Suceava | Tg. Mureș | Timișoara​

LexForce te ajută să:

Gestionezi comod contractele și dosarele clienților.

Îți planifici ușor activitățile de zi cu zi.

Ai o raportare avansată a tuturor activităților din cadrul organizației.

Controlezi fără efort fluxul de raportare, facturare, încasare.

Ai un flux eficient pentru documente și informații.

Găsești rapid datele financiare relevante.

Ai siguranța datelor direct pe serverul tău dedicat.

Solicită un cont demo LexForce gratuit!

Planificare​

Planifici ușor activitățile de zi cu zi şi generezi rapid informaţii și rapoarte despre stadiul rezolvării acestora.

Organizare

Reduci cosiderabil munca administrativă, iar timpul alocat rezolvării şi documentării cazurilor practice și productivitatea cresc exponențial.​

Control

Urmărești tot ce se întâmplă în organizație. Controlezi fără efort fluxul de activități, raportare, facturare, încasare.​

Conceput special pentru tine

LexForce este o soluție informatică modernă și inovatoare pentru managementul eficient al proceselor administrative, destinată îmbunătățirii, fluidizării și simplificării activității cabinetelor și societăților de avocatură, dar și a departamentelor juridice din companii.

 

LexForce concentrează toate sarcinile administrative: gestionarea dosarelor și a activităților, clienți, contracte, termene de instanță, agende, calendar, documente, fișiere, facturi, termene de plată, încasări.

Ai acum toate documentele într-un singur loc

Cu Lexforce beneficiezi de mobilitate și independență, deoarece biroul tău poate fi oriunde te duci, oriunde ai întâlnire cu un client, și nu în ultimul rând – dacă este nevoie – în sala de judecată, la tribunal ș.a.m.d. Folosești LexForce și ai libertatea de a te concentra asupra celor mai importante activități ale muncii tale, cu rezultate superioare.

Solicită un cont demo LexForce gratuit!

Proiectat special pentru afacerea ta

Societăți de avocatură: Reduci dramatic timpul și resursele necesare gestionării întregii activități.

Cabinete individuale: Câștigi timp pentru clienții tăi, în timp ce Sintact Lex Force gestionează restul activităților.

Departamente juridice: Profiți de gestionarea avansată a dosarelor și actualizarea online automată a informațiilor.

Dezvoltat de profesioniști pentru profesioniști

Actualizare și alertare automată dosare de instanță (portal.just.ro), se preiau termene, părti, căi de atac precum și alte detalii

Monitorizare și alertare incidente de insolvență

Alertare hotărâri judecătorești noi la dosar

Integrare calendar Lex Force cu calendarul IOS și Android

Urmărire și alertare dosare instanță cu multiple criterii de selecție

 • Apreciem efortul depus de echipa dumneavoastră în realizarea programul legislativ LexForce, în opinia noastră, acest program fiind cel mai performant și complex existent pe piata de profil la acest moment. În derularea activității noastre zilnice, programul LexForce este de un real folos, având în vedere faptul că datorita acestui program economisim timp prețios și mai mult decât atât, îmbunătățește considerabil calitatea serviciilor prestate de către compania noastră.

  Spring & CO Juridical & Business Consulting

 • Wolters Kluwer a răspuns cu profesionalism, operativitate şi deschidere la toate solicitările şi ideile noastre. Împreună am reuşit să facem Lex Force un instrument de încredere în activitatea zilnică a departamentului.

  Ana-Maria Scîntei

  E.ON Energie România
 • Sintact Lex Force ne-a ajutat foarte mult în organizarea activității și a informației. Totul este mult mai simplu acum. Echipa de suport a fost tot timpul alături de noi pentru a ne ajuta în procesul de familiarizare cu softul. Mulțumim echipei Sintact Lex Force.

  Morar și Asociații

Fii eficient și organizat, controlează fără efort cele șase arii cheie ale activității tale:
clienți, contracte, dosare, operațiuni, facturi, documente.