Monitorizează insolvența, falimentul

sau istoricul judiciar al persoanelor  juridice.

LexForce

LexForce

Pentru că integrează o serie de funcționalități cheie indispensabile în buna organizare a afacerii tale, LexForce te ajută să pui în practică aceste lucuri, facilitând în același timp și interacțiunea cu clienții.

Modul LexForce Pre-insolvență

Aceasta aduce alerte pentru utilizator în ceea ce privește faptul că pe rolul unei instanțe judecătorești s-a depus o cerere de deschidere a procedurii insolvenței și pentru identificarea potentialelor litigii legate de intrarea în insolvență/faliment a unui client, furnizor, partener de afaceri. Aceste căutari se fac după denumire si după județul de reședință.

Modul LexForce Buletinul Procedurilor de Insolvență

Se poate verifica dacă o persoană juridică are convocări sau alte evenimente notificate în Buletinul Procedurilor de Insolvență. Căutarea se face după CUI.

Solicită un cont demo LexForce gratuit!

Modul LexForce Istoric Judiciar

Monitorizare Dosare Entități – până la 600 de clienți monitorizați, cu posibilitate nelimitată de căutare. Cauți în timp real dacă o persoană fizică sau juridică este implicată în vreun proces și ești la curent cu evoluția dosarelor partenerilor tăi. Ai posibilități multiple de filtrare si raportare a rezultatelor căutarilor tale.

Modul LexForce Hotărâri Judecătorești la Dosar

Monitorizezi dosarele proprii puse sub urmărire și hotărârile de final de dosar.
Primești automat aceste hotărâri finale de stadiu procesual (motivarea completă a instanței), în momentul in care devin publice. Descărci aceste hotărâri în format editabil (MS Word) în orice moment, pentru editare sau print.

Monitorizare insolvențe

Istoric judiciar

Monitorizează insolvența, falimentul

sau istoricul judiciar al persoanelor fizice și juridice.