WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.

Wolters Kluwer România a fost înfiinţată în 2005 şi oferă profesioniştilor din domeniul juridic şi economic din România atât produse tipărite și digitale, cât şi servicii şi soluţii software.

Produse

Momente cheie:

    2016 – Se lansează Sintact.ro, cea mai complexă platformă profesională dedicată documentării juridice din România.

    2016 – Se lansează modulul Istoric Judiciar în iDrept.ro, prin care poate fi căutat daca o persoana fizică sau o societate comercială este implicată în procese pe teritoriul României. Căutarea situației judiciare a oricărei părți dintr-un proces existent pe portalul instanțelor naționale este, astfel, foarte facilă cu ajutorul noului instrument online.

    2015 – Se lansează modulul de Practică Judiciară Extinsă în iDrept.ro, care conține peste 6 milioane de hotărâri judecătorești de la toate instanțele naționale (o premieră în România). Iar dintre functionalitățile principale, menționam: Informație grupată la nivel de articol, motor de căutare inteligent, căutare avansată bazată pe cele mai relevante criterii, căutare rapidă pe text, istoric, legături, conexiuni, favorite și alerte.

    2014 – Se lansează Sintact 4.0, Sintact Lex Force 4.0 şi 5.0, precum şi Atelierele practice Wolters Kluwer România.

    2013 – Se lansează modulul Sintact Flux – diagrame grafice interactive pentru procedurile legislative.

    2013 – Se lansează Sintact Lex Force – software pentru managementul eficient al activităţilor juridice.

    2013 – Se lansează revista online Monitorul Jurisprudenţei – publicaţie dedicată monitorizării jurisprudenţei naţionale recente şi relevante.

    2012 – Se lansează modulul Sintact Comentarii şi newsletterul de weekend cu stiri din lumea juridica – NewsleXtter.

    2011 – Se lansează Noul Sintact și iDrept.ro (având ca punct de plecare produsele Sintact 3.0 și Sintact online)

    2010 – Se lansează Sintact online şi crește numărul de apariții al revistelor Wolters Kluwer.

    2009 – Se lansează Sintact 2.1 și colecția de carte economică.

    2008 – Se lansează Sintact 2.0; crește numărul de cărți juridice adăugându-se noi colecții.

    2003 – Se lansează Sintact 1.0, având la bază tehnologia Act sintetic.

Suntem prezenți pe piață cu o gamă completă de produse destinate cercetării juridice: Sintact și iDrept. Acestea pun la dispoziția profesioniștilor baze de date complexe de legislaţie, doctrină şi jurisprudenţă disponibile online și offline.
Publicațiile vin cu o ofertă bogată de cărţi şi reviste de specialitate, publicate atât în format clasic, cât și în format digital.
Platforma pentru managementul activităților juridice Lex Force integrează și gestionează eficient clienții, activitățile, dosarele de instanță, dosarele de insolvență și dosarele interne, procesele de recuperare de creanțe și contractele. In plus, platforma vine în intampinarea profesioniștilor cu un modul extins de raportare, alertare și monitorizare. Lex Force este o soluție ce poate fi usor adaptată oricărui flux de lucru, ceea ce permite oricărui profesionist să obțină cele mai bune rezultare utilizând un mediu de lucru integrat.

 

Demersul nostru de a veni in sprijinul profesioniștilor este completat prin suita de seminarii și conferințe sustinută de personalități de marcă ce onorează evenimentele organizate de Wolters Kluwer România.

 

Calitatea produselor Wolters Kluwer porneşte de la o foarte bună cunoaştere a domeniilor cărora le sunt adresate datorită  colaborării strânse cu profesionişti  de renume.  Informaţia de calitate este susţinută de utilizarea celor mai AVANSATE TEHNOLOGII, de încurajarea permanentă a INOVAŢIEI şi CERCETĂRII.

 

Ca parte a grupului Wolters Kluwer, misiunea noastră este de a dezvolta şi oferi în România acele soluţii care vin în întâmpinarea nevoilor specialiştilor români, utilizând criteriile şi valorile Wolters Kluwer.