Cele şase valori ale companiei sunt împărtășite de toți angajații Wolters Kluwer și susțin aplicarea cu succes a strategiei globale.

Orientarea către client

Dezvoltăm produse, servicii și soluții având permanent în minte nevoile clienților noștri. Ne ascultăm clienții și îi tratăm cu profesionalism, onestitate și respect.

Inovația

Creăm soluții îndrăznețe și de perspectivă care combină cele mai noi tehnologii cu expertiza îndelungată în domeniu, alături de cunoașterea profundă a nevoilor clienților noștri.

Responsabilitatea

Ne asumăm întreaga responsabilitate pentru acțiunile noastre și pentru modul de lucru, precum și pentru măsura în care satisfacem nevoile clienților noștri și așteptările acționarilor.

Integritatea

Suntem direcți și corecți în relațiile noastre de afaceri. Încurajăm diversitatea și respectul faţă de ideile și punctele de vedere ale celor din jurul nostru.

Crearea de valoare

Creăm valoare pentru clienții, angajații și acționarii noștri. Tindem către excelență în tot ceea ce facem. Lucrăm inteligent și eficient.​

Munca în echipă

Lucrăm împreună cu partenerii și clienții noștri pentru a ne atinge obiectivele. Ne inspirăm și ne sprijinim reciproc pentru a garanta succesul.​

Wolters Kluwer sprijină profesioniștii din domeniul juridic, financiar-fiscal și al sănătății, furnizându-le informațiile, software-ul și serviciile de care au nevoie pentru a lua decizii cu încredere. Cele şase valori ale companiei sunt împărtășite de toți angajații Wolters Kluwer și susțin aplicarea cu succes a strategiei globale.

Ce ne diferentiaza?

Experiență acumulată și dezvoltată de-a lungul anilor.

Am descoperit de-a lungul anilor noi modalități de accesare a cunostințelor prin noi servicii, tehnologii și soluții. Toți colaboratorii nostri au o experiență vastă în sectorul nostru de activitate. Expertiza Wolters Kluwer este fructul a peste 175 de ani de istorie.

Acuratețe absolută garantată, indiferent de complexitate

Nu ne place să avem dreptate, trebuie să avem dreptate. Clienții nostri nu pot face greșeli. Dezvoltăm soluțiile bazate pe procese testate, pentru a evita orice posibilă greșeală. Ne place să ne ocupăm de probleme complexe și să rezolvăm provocările clienților nostri.

Curiozitate intelectuală

Știm că există întodeauna ceva de învățat. Din acest motiv colaborăm cu experții în materie și ne formăm soluțiile în consecință. Culegem feedback permanent din partea clienților nostri, aflăm care sunt cele mai complicate provocări și ne angajăm să le soluționăm.

O reală înțelegere a nevoilor clienților nostri

Înțelegem riscurile clienților și orice contribuție pentru munca lor contează. Folosim o abordare complexă combinată cu știință și antropologie, analizăm clienții noștri pentru a ne adapta serviciile la obiceiurile acestora și fluxurile domeniului de activitate. Ne străduim să fim un partener de afaceri esențial pentru clienții nostri contribuind la succesul afacerii acestora.