Resurse juridice disponibile în

Sintact.ro

Sintact.ro

Legislație Românească  Legislație UE, Jurisprudență, Bibliotecă juridică, Fluxuri fiscale, Comentarii și Repertoar

DACĂ AVEȚI DEJA UN CONT, ATUNCI VĂ PUTEȚI AUTENTIFICA AICI.​

Resurse juridice disponibile în Sintact.ro

Ca profesionist, vrei să îți sprijini argumentele juridice pe cele mai relevante resurse disponibile.

Cu peste 14 milioane de hotărâri judecătorești definitive, 19.100 de articole din 22 ediții complete ale revistelor de specialitate, 568 de diagrame interactive și 94 de seturi de comentarii de autor (23.137 comentarii lanivel de articole), Sintact.ro este platforma cu cel mai vast conținut juridic din România.

Legislație Românească

• Legislaţia românească cu toate variantele consolidate, pentru orice dată calendaristică (trecut, prezent, viitor) aleasă de utilizator, pentru peste 163.000 de acte
• Legislaţia românească conţine Monitorul Oficial Partea I integral din 1990, majoritatea actelor din Buletinul Oficial şi actele istorice importante (de la 1840)

Solicita demo gratuit Sintact.ro

11093198
Hotărâri judecătorești
22031
Comentarii la nivel de articole
210846
Acte normative
200
Cărți de doctrină juridică
465
Fluxuri

Jurisprudenta

• Peste 14 milioane de hotărâri judecătorești definitive se regăsesc acum în Sintact.ro pentru a-ți oferi soluții. Sintact.ro este platforma juridică profesională de care ai nevoie pentru a găsi rapid spețele relevante pentru cazurile tale și ale clienților tăi.

Fluxuri fiscale

404 de fluxuri financiare și contabile – diagrame realizate în conformitate cu Noul Cod Fiscal și normele lui de aplicare, aceste reprezentări grafice oferă posibile scenarii de lucru, precum și lista actelor normative asociate cu fiecare etapă a procedurii

Fluxuri Civile

164 de fluxuri de procedură civilă – cele mai variate asociate legislative, analizate folosind diagrame interactive

Comentarii

• 14 pachete distincte grupate în patru module (Legal, Business, Fiscal şi Public) pentru 22 din cele mai importante acte normative românești, grupate pe mai multe ramuri de drept. Comentariile aparțin unor autori recunoscuți: Ion Deleanu, Gabriel Boroi, Tudorel Toader, Nicolae Volonciu, Mădălina Afrasinei, Radu Bufan, Dorin Ciuncan, Alexandru Țiclea etc.

 

Obține maximum din documentarea juridică!

Obține maximum din documentarea juridică!

Alege Sintact.ro

Alege Sintact.ro

Ești la curent cu modificările legislative, iei deciziile corecte și elimini riscurile ce apar în activitatea curentă, folosind soluțiile noastre dedicate profesioniștilor din domeniul juridic.

DACĂ AVEȚI DEJA UN CONT, ATUNCI VĂ PUTEȚI AUTENTIFICA AICI.​