Simplifică radical activitatea zilnică cu

LexForce

LexForce

Pentru că integrează o serie de funcționalități cheie indispensabile în buna organizare a afacerii tale, LexForce te ajută să pui în practică aceste lucuri, facilitând în același timp și interacțiunea cu clienții.

Documente și informații

Modulul de documente vă permite stocarea fișierelor pentru clienți și contracte. Sunt generate automate contractelor de asistență pe baza unor șabloane Microsoft Word. Cu o capacitate suficientă de stocare, toți membrii organizației pot partaja fișierele într-un mod centralizat. Stocarea se face în mod inteligent și automat (similar Dropbox), îmbunătățind astfel colaborarea în cadrul echipei. De asemenea, se pot seta permisiuni de vizualizare personalizate pe fiecare utilizator, pentru toate folderele de pe server.

Puteți crea documente tip, iar in campurile predefinite, vor fi completate automat cu datele clienților sau ale avocaților. Toate documentele unui dosar sunt păstrate în același loc și interconectate cu toata informația conexă din aplicație (clienți – contracte – dosare – termene – documente – fișiere).

Documentele sunt accesibile oricând și de oriunde, prin intermediul unei conexiuni VPN ce ofera un grad ridicat de siguranță.

Solicită un cont demo LexForce gratuit!

Fișiere

Împuterniciri

Delegații

Fii eficient și organizat, controlează fără efort cele șase arii cheie ale activității tale:
clienți, contracte, dosare, operațiuni, facturi, documente.