Wolters Kluwer România și Baroul București anunță încheierea unui protocol de colaborare

alexandra.caras/ June 22, 2020/ Articole, Articolul saptamanii, Parteneriate

Wolters Kluwer România și Baroul București vin în sprijinul avocaților membri (avocați stagiari și avocați definitivi) cu o serie de facilități de perfecționare profesională.

Wolters Kluwer România și Baroul București vin în sprijinul avocaților membri (avocați stagiari și avocați definitivi) cu o serie de facilități de perfecționare profesională, sub forma unor conferințe (inclusiv online) și sesiuni de training în materia dreptului digital (inițiere în documentarea juridică digitală, soluții de digitalizare pentru managementul activității juridice, utilizarea de platforme profesionale pentru analiza jurisprudenței cu ajutorul tehnologiilor moderne), dar și a unor activități de studiu/de cercetare științifică, prin acces la programe software pentru documentare juridică.

Citește și Wolters Kluwer România și Baroul Bihor anunță încheierea unui contract de colaborare

Baroul București urmărește prin încheierea acestui protocol susținerea membrilor săi în procesul continuu de perfecționare profesională. Wolters Kluwer România, de cealaltă parte, se implică activ în formarea continuă a specialiștilor din domeniu.

Protocolul include oferirea de acces gratuit, timp de un an de zile, avocaților stagiari la platforma de documentare juridică Sintact.ro, Modulul Legislație, precum și acordarea a 50% gratuitate la achiziția Modulului Jurisprudență (peste 13.5 milioane de hotărâri judecătorești).
De asemenea, protocolul prevede acces, timp de un an de zile, la softul legislativ sus-menționat, Sintact.ro, modulele Legislație și Jurisprudență, avocaților definitivi, la preț preferențial.

Totodată, Wolters Kluwer România susține pregătirea profesioniștilor din Baroul București prin oferirea de discounturi speciale la conferințele online pe care le susține. Seminariile web sunt organizate cu respectarea standardelor europene în domeniul e-learning și au drept suport metode și tehnici avansate de comunicare și predare, iar lectorii digitali sunt unii dintre cei mai avizați practicieni în domeniul avut în vedere.

Share this Post