Tu știi cu cine faci afaceri? Nou – CIP Online

alexandra.caras/ July 31, 2020/ Articole, Articolul saptamanii

La Wolters Kluwer România, accelerăm transformarea digitală a afacerilor, atât de necesară în contextual actual, și lansăm un nou produs 100% online. Raportul CIP (Centrala Incidentelor de Plăți) Online este cea mai recentă aplicație fintech dezvoltată. CIP Online vine în completarea informațiilor disponibile în platforma legislativă Sintact online și ajută utilizatorul să își cunoască mai bine partenerii de business (clienți, furnizori, concureți ș.a.).

Ce informații include Raportul CIP Online

Raportul CIP include următoarele informații: lista incidentelor de plată și datele acestor incidente în format tabelar ușor de analizat. Tabelul incidentelor de plată conține detalii privind data refuzului, tipul acestuia, seria și numărul instrumentului de plată, descrierea motivului de refuz.


Raportul CIP Online este o nouă dezvoltare a modulului Analiză Financiară din programul legislativ Sintact.ro

Modulul de Analiză Financiară oferă informații actualizate pentru orice societate comercială din România care a obligativitatea depunerii bilanțului: dosarele în instanță, notificările din BPI (Buletinul Procedurilor de Insolvență), date financiare, peste 20 de indicatori de lichiditate și risc, actele publicate in M. Of. IV, statusul fiscal al companie și multe altele.

Afacerile care evolueză într-un mediu concurențial au nevoie să reacționeze rapid, iar deciziile depind adesea de credibilitatea partenerilor. Aici intervine platforma profesională Sintact.ro care, prin noul modul, Analiza Financiară, indică evoluția în timp și informațiile financiare ale societăților comerciale cu care lucrezi..


Opțiuni avansate: Custom Integration

Toate informațiile disponibile în modulul de Analiză Financiară pot fi puse la dispoziția utilizatorului și prin Custom API. În acest mod beneficiarul poate integra și accesa în timp real toate datele de interes din propriile aplicații.


Instrumente online de interogare a partenerilor de afaceri: verificare și monitorizare

Portalul Sintact.ro, prin noua funcționalitate complexă Istoric Judiciar și Financiar, oferă sprijinul de care afacerile au nevoie: o imagine completă asupra istoricului judiciar și financiar al societăților comerciale din România. Utilizatorii pot afla în ce dosare este parte un eventual partener, dacă este în insolvență sau s-a depus o cerere de intrare în insolvență, și pot vizualizarezultatele financiare și indicatorii de rentabilitate, solvabilitate și lichiditate.

Modulul Analiza Financiară, alături de celelalte module de monitorizare, Istoricul judiciar, Monitorizare dosare, Preinsolvență și Insolvență, îi furnizează utilizatorului în timp real, într-un singur loc, integrate din mai multe surse, date despre partenerii săi.

Printre cele mai recente actualizări din Analiza Financiară se numără: acces la informații cu privire la Certificatul de Situație de Urgența (CSU), acces direct la contestațiile depuse la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (C.N.S.C.), acces la actele publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a, analiza comparativă a unei societăți comerciale cu rezultatele altor 3 companii, verificare status activ/inactiv fiscal pentru compania analizată, cu doar un click.

Dacă nu aveți acces la platforma de documentare legislativă Sintact.ro, urmați link-ul


Platforma legislativă Sintact.ro

Cu peste 13,5 milioane de hotărâri judecătorești, 23.000 de articole din 9 reviste de specialitate, peste 200 de cărți de doctrină juridică și peste 90 de comentarii de autor, Sintact.ro este platforma juridică cu cel mai vast conținut. Acum, completat cu peste 40 de titluri internaționale și conținut juridic premium Universul Juridic, resurse online de neegalat și indispensabile pentru cercetare și fluxul de lucru.

Pentru mai multe detalii, accesați link-ul

Share this Post