Litigii în materie de achiziții publice

alexandra.caras/ August 18, 2020/ Impresii webinarii

Wolters Kluwer România alături de Asociația Experților în Achiziții și Societatea de Avocați „Ceparu și Irimia” a organizat, în parteneriat, o serie de 4 evenimente dedicate achizițiilor publice, extrem de utile atât autorităților contractante, cât și ofertanților.

Cei mai buni experți în achiziții publice au oferit protagoniștilor acestui domeniu cele mai relevante informații despre toate etapele procesului de achiziții publice: de la planificarea și derularea procedurilor de atribuire, până la realizarea contractelor de achiziție și rezolvarea
eventualelor litigii.

Agenda evenimentului a inclus următoarele puncte de discuție:

⊟ Căi de atac privind atribuirea contractelor de achiziție publică: competența soluționării contestațiilor, justificarea interesului, excepțiile de procedură și de fond, suspendarea procedurilor de atribuire, adoptarea măsurilor de remediere, protejarea informațiilor declarate confidențiale;
⊟ Soluționarea litigiilor privind executarea, nulitatea, anularea, rezoluţiunea, rezilierea sau denunţarea unilaterală a contractelor de achiziție publică;
⊟ Prezentare spețe, decizii de practică administrativ-jurisdicțională și judiciară;

Trainerii webinarului:

Florin Irimia, Marius Gogescu și Eduard Badea sunt cunoscuți specialiști în achiziții publice, cu experiență dobândită în cadrul instituțiilor care reglementează acest domeniu.

Tematica celorlaltor module:

⏹️ Modulul 1 – 9 iulie 2020
Planificarea și inițierea achizițiilor publice

⏹️ Modulul 2 – 14 iulie 2020
Derularea procedurilor de atribuire

⏹️ Modulul 3 – 15 iulie 2020
Contractele de achiziție publică

Economisește și rămâi informat cu Abonamentul la Webinariile WKR » Vezi oferta

Webinariile Wolters Kluwer România sunt organizate cu respectarea standardelor europene în domeniul e-learning și au ca suport metode și tehnici avansate de comunicare și predare; Lectorii dețin competență și experiență practică relevantă pentru formare profesională în domeniile vizate.

Vreau abonament
la Webinariile Wolters Kluwer România

Abonează-te la webinariile Wolters Kluwer România: ai acces la webinarul live direct în platforma legislativă Sintact.ro. Tot aici, vei regăsi și înregistrările webinariilor anterioare. Mai mult, îți poți crea folder pe desktopul personal doar cu webinariile.

De asemenea, beneficiezi de indexarea și căutarea disponibile în Sintact.ro, pentru a ajunge mai rapid la rezultatul dorit.

Nu ai cont Sintact.ro? Solicită demo gratuit aici »

Share this Post