LAWrelai și LegalShapers, câștigători în marea finală GLH2019 de la New York

alexandra.caras/ May 8, 2019/ Articole

În luna februarie, a avut loc la București și, simultan, în alte 20 de țări, o nouă ediție a celui mai mare hackathon pe teme juridice din lume, Global Legal Hackathon.

Evenimentul a reunit dezvoltatori de software, profesioniști din industria juridică, antreprenori și studenți, în încercarea de a găsi soluții care să asigure viitorul domeniului legal în era tehnologiilor inovatoare.

Proiectul câștigător al ediției locale a fost chatbotul creat de echipa LegalShapers, care oferă consultanță juridică pentru iubitorii de călătorii prin lumea largă. Finala globală a avut loc la New York, unde românii de la LegalShapers au concurat cu alte idei inovatoare în materie de tehnologie juridică ale unor concurenți de elită, din țări ca SUA, Hong Kong, China, Italia sau Germania. LAWrelai a luat premiul cel mare pentru a fi primul consultant juridic de călătorie, ușor accesibil prin Facebook Messenger App.

Wolters Kluwer a susținut activ GLH, în calitate de sponsor global și ca partener principal pe plan local, prin filiala din România, care a avut inclusiv doi membri prezenți ca mentori de echipă pe parcursul celor 3 zile de hackathon de la București.

Vezi cum a fost la GLH2019 București 👇

Share this Post