Istoricul Judiciar și financiar al firmelor din România este acum disponibil în platforma juridică Sintact.ro!

admin/ September 28, 2016/ iDrept.ro

Când intri în contact cu posibili parteneri sau asociați sau ai noi furnizori, ori vrei să începi o afacere, decizia ta este influențată de credibilitatea noului contact. Când prospectezi piețe noi și evoluezi într-un mediu concurențial, reacțiile tale trebuie să fie rapide. Portalul Sintact.ro, prin noul modul Istoric Judiciar și Financiar, îți oferă sprijinul de care ai nevoie: o imagine completă asupra istoricului judiciar și financiar al societăților comerciale din România.

Cum te ajută Istoricul Judiciar și Financiar?

Știi în ce dosare este parte un eventual partener, dacă este în insolvență sau s-a depus o cerere de intrare în insolvență, vizualizezi rezultatele financiare și indicatorii de rentabilitate, solvabilitate și lichiditate. Poți monitoriza istoricul judiciar cu ajutorul notificărilor primite pe e-mail pentru până la 600 de societăți din România, în varianta standard.

3 motive pentru care să alegi Istoricul Judiciar

⏹ Afli în timp real Istoricul Judiciar al societăților comerciale din România prin soluția expert de Monitorizare părți și Monitorizare dosare.

⏹ Ai libertatea și confidențialitatea de a verifica dacă o societate parteneră sau potențial parteneră are depusă o cerere de intrare în insolvență sau dacă este deja în insolvență și apar notificări în BPI (Buletinul Procedurilor de Insolvență), cu ajutorul modului de Insolvență și Pre-insolvență.

⏹ În completarea informațiilor judiciare, pentru o imagine completă a societăților comerciale din România, am dezvoltat soluția de Analiză Financiară care îți permite, fără a limita numărul de interogări, să obții o radiografie completă a evoluției financiare a companiilor, cota lor de piață, indicatori de lichiditate / solvabilitate / profitabilitate sau risc de intrare în insolvență. Toate aceste informații îți sunt prezentate într-o formă grafică extrem de intuitivă, pentru a facilita procesul de analiză rapidă.


Noul instrument este foarte util avocaților, consilierilor juridici, notarilor, executorilor judecătorești, asociaților și managerilor de companii, experților în achiziții, dar și tuturor celor interesați de modalitatea facilă și rapidă de căutare a istoricului judiciar și financiar al unei societăți comerciale.

Istoric Judiciar și Financiar: include 5 submodule esențiale 

Afli cu cine faci afaceri, dacă partenerul tău este parte în vreun proces, interpretezi analizele de risc și anticipezi evoluția lui pentru următorii ani.

Monitorizare dosare de instanță, cu posibilitate nelimitată de căutare. Cauți în timp real un dosar de instanță și primești notificări pe e-mail (adresa aleasă de tine) de 2 ori pe zi.

Monitorizare dosare părți, cu posibilitate nelimitată de căutare. Cauți în timp real dacă o persoană juridică este implicată în vreun proces și ești la curent cu evoluția dosarelor partenerilor tăi.

Aceasta aduce alerte pentru utilizator în ceea ce privește faptul că pe rolul unei instanțe judecătorești s-a depus o cerere de deschidere a procedurii insolvenței și pentru identificarea potentialelor litigii legate de intrarea în insolvență/faliment a unui client, furnizor, partener de afaceri.

Se poate verifica dacă o persoană juridică are convocări sau alte evenimente notificate în Buletinul Procedurilor de Insolvență.

Cu un singur click, găsești o radiografie completă, prezentată concis, sub formă de grafice și tabele clare, ușor de interpretat.

NOU! Indicatorii sunt prezentanți în varianta comparativă cu media sectorială. Mai mult, poți să compari rezultatele unei societăți comerciale cu rezultatele altor 3 companii, pe care ai liberatea să le alegi.   

Ce face Sintact.ro diferit?

Sintact.ro este dezvoltat de Wolters Kluwer, lider european în managementul practicilor juridice de peste 30 de ani. Acest software online este special proiectat pentru a face viața mai ușoară într-un departament juridic sau într-o companie, indiferent de dimensiunile acesteia. Sintact.ro oferă o gamă completă și unică de caracteristici: cel mai performant motor de căutare și cea mai vastă bază de documente și informații juridice, astfel încât ajungi în timp record la speța relevantă cazurilor tale. Fiind o aplicație online, o poți accesa de pe orice dispozitiv, lucrând oriunde dispui de conexiune la Internet.

11093200
Hotărâri judecătorești
23931
Comentarii la nivel de articole
217846
Acte normative
180
Cărți doctrină juridică
465
Fluxuri
Share this Post