Drept civil. Dreptul familiei, Bunuri, Carte funciara, Obligatii, Prescriptia extinctiva, Fond funciar – MOCANU Mihaela Cristina, SMARANDI Laura, DAMIAN Oana, DUTA Carmen

alexandra.caras/ September 27, 2019/ Biblioteca Universul Juridic carti

Drept civil. Dreptul familiei, Bunuri, Carte funciara, Obligatii, Prescriptia extinctiva, Fond funciar 

Autor(i): MOCANU Mihaela Cristina, SMARANDI Laura, DAMIAN Oana, DUTA Carmen

Editura: Universul Juridic 

Lucrarea intitulata „Drept civil” este destinata acestei materii, incluzand o jurisprudenta bogata si variata, creata pe fondul competentei plenare in materie civila si al aplicabilitatii generale a dreptului civil. Regasim in aceasta parte a lucrarii spete din domeniul dreptului familiei, din materia obligatiilor civile, a prescriptiei extinctive, a cartii funciare sau a fondului funciar. Hotararile selectate solutioneaza probleme legate de bunurile sotilor, succesiune, transmiterea si stingerea obligatiilor, prescriptia extinctiva etc. In lucrare se regasesc sectiuni corespunzatoare modului de organizare administrativa a instantei.

Avem speranta ca aceasta reuseste sa ofere destinatarilor ei un instrument adecvat de cunoastere a practicii judiciare, contribuind la valorificarea corespunzatoare a prevederilor legale printr-o interpretare cunoscuta si la infaptuirea unui act de justitie in conditii previzibile.

Share this Post