Contractele de achiziție publică – Practica achizițiilor publice

alexandra.caras/ August 11, 2020/ Impresii webinarii

Wolters Kluwer România alături de Asociația Experților în Achiziții și Societatea de Avocați „Ceparu și Irimia” a organizat, în parteneriat, o serie de 4 evenimente dedicate achizițiilor publice, extrem de utile atât autorităților contractante, cât și ofertanților.

Tematica evenimentului a inclus următoarele puncte de discuție:

⊟ Derularea contractelor de achiziție publică: riscuri și probleme specifice privind durata contractului, termene de livrare/prestare/execuție, modalitățile de plată, garanții/asigurări, sancțiunile contractuale, încetarea contractelor de achiziție publică, documentul constatator privind îndeplinirea obligațiilor contractuale;

⊟ Modificarea contractului de achiziție publică pe parcursul derulării acestuia: reluarea competiției, noțiunea de modificare substanțială a contractului, clauzele de variație, retragerea unui membru al asocierii, înlocuirea contractantului, subcontractarea, încetarea contractului;

⊟ Prezentare spețe, decizii de practică administrativ-jurisdicțională și judiciară;

Webinarul a fost organizat cu respectarea standardelor europene în domeniul e-learning și a avut ca suport metode și tehnici avansate de comunicare și predare. Lectorii dețin competență și experiență practică relevantă pentru formare profesională în domeniul juridic și al achizițiilor publice.


Trainerii webinarului:

Lectorii Florin Irimia, Marius Gogescu și Eduard Badea sunt cunoscuți specialiști în achiziții publice, cu experiență dobândită în cadrul instituțiilor care reglementează acest domeniu

Tematica celorlaltor module:

⊟ Modulul 1 – 9 iulie 2020
Planificarea și inițierea achizițiilor publice

⊟ Modulul 2 – 14 iulie 2020
Derularea procedurilor de atribuire

⊟ Modulul 4 – 21 iulie 2020
Litigii în materie de achiziții publice

Economisește și rămâi informat cu Abonamentul la Webinariile WKR » Vezi oferta

Webinariile Wolters Kluwer România sunt organizate cu respectarea standardelor europene în domeniul e-learning și au ca suport metode și tehnici avansate de comunicare și predare; Lectorii dețin competență și experiență practică relevantă pentru formare profesională în domeniile vizate.

Vreau abonament
la Webinariile Wolters Kluwer România

Abonează-te la webinariile Wolters Kluwer România: ai acces la webinarul live direct în platforma legislativă Sintact.ro. Tot aici, vei regăsi și înregistrările webinariilor anterioare. Mai mult, îți poți crea folder pe desktopul personal doar cu webinariile.

De asemenea, beneficiezi de indexarea și căutarea disponibile în Sintact.ro, pentru a ajunge mai rapid la rezultatul dorit.

Nu ai cont Sintact.ro? Solicită demo gratuit aici »

Share this Post