Filtrarea avansată în Jurisprudența din Sintact.ro

alexandra.caras/ November 13, 2020/ Articole, Articolul saptamanii

În modulul de Jurisprudență din Sintact.ro, găsești rapid informația care te interesează, dacă știi cum să cauți. Ai la dispoziție două noi filtre, care completează celelalte funcționalități de căutare avansată.

Acum, găsești mult mai ușor exact informațiile de care ai atât de mare nevoie.

Am introdus 2 noi filtre predefinite, astfel ca tu să poți sorta rezultatele căutării și mai rafinat, după criteriile „partea implicată” și „calitatea părții implicate”.

Partea implicată: Minister, IFN, Societate de Asigurări, Bancă, Societate Comercială, P.F.A., Persoană Fizică ș.a.

Calitatea părții implicate: Apelant, Intimat, Pârât, Creditor ș.a.Cel mai performant motor de căutare te duce direct la speța pe care o ai în vedere

Odată cu influența crescută a precedentelor jurisprudenței și cu explozia numărului de spețe disponibile prin surse digitale, a crescut și nevoia de metode mai bune de căutare. Dacă ai pornit pe o cale greșită, poți parcurge mii de hotărâri judecătorești fără să găsești ce trebuie.

În Sintact.ro, ai la dispoziție peste 13.5 milioane de spețe recente și peste 18.000 de spețe prelucrate cu note sau comentarii: de aceea am creat cel mai performant motor de căutare, împreună cu o tehnologie extrem de flexibilă, care te ajută să vezi instant informația dorită.


Direct la informația juridică relevantă, în 2 timpi și 3 click-uri

Cu toții folosim motoare de căutare în viața de zi cu zi, ceva banal.

Ca jurist însă, procesul se complică. O dată pentru că informațiile sunt codate în limbaj juridic și apoi fiindcă adesea cauți un text ce interpretează alt text. Legislația aplicată cazului care te interesează este deja destul de greu de găsit, iar jurisprudența care interpretează acea legislație se găsește încă și mai greu.

Nu la fel se întâmplă în Sintact.ro, unde ai la îndemână cel mai performant motor de căutare.

Funcția de căutare progresivă te duce în 30 de secunde la informația dorită. După care, selectezi criteriile pentru o căutare amănunțită și folosești căutare inteligentă în interiorul documentelor.

Iar acum ai filtrarea avansată: noi filtre predefinite te ajută să rafinezi rezultatele căutării după criteriile „partea implicată” și „calitatea părții implicate”.


Știai că poți automatiza parțial procesul de documentare juridică? Iată cei 3 pași simpli

#1 Search: Folosirea filtrelor avansate pentru a ajunge la rezultatul dorit

#2 Save: Salvarea tipologiei de căutare (salvarea filtrelor selectate la primul pas)

#3 Restore Loop: Restaurarea căutării cu un singur click, oricând în viitor, și evidențierea noilor rezultate apărute de la ultima căutare.

Share this Post